Wat is een Bringme Box?

De Bringme Box is de hardware die door Bringme ontwikkeld is om een geautomatiseerde handover service mogelijk te maken. Deze kan zowel voor interne als externe logistiek gebruikt worden.

De Bringme Box bestaat uit 10 tot 170 individuele vakken in verschillende groottes waarin spullen veilig achtergelaten kunnen worden tot ze opgehaald worden door de geadresseerde.

Koeriers, winkeliers, leveranciers of andere personen kunnen heel gemakkelijk in de Bringme Box leveren via de touchscreen. Gebruikers hebben toegang tot de Bringme Box via de Bringme App.