Bringme Key

Hoe kan ik een Bringme Key activeren?

Om een Bringme Key te activeren, moet je even naar de Bringme Box gaan met je Bringme Key en je Bringme App.

1. Scan de Bringme Key: hou de Bringme Key tegen de Key-sticker onder het scherm van de Bringme Box, tot je een piep hoort.
  2. Scan de QR-code: druk op het QR-icoontje op het homescherm in de app. Hou je smartphone lichtjes schuin op zo'n 20 cm afstand van de scanner.

Klaar! De key is vanaf nu gelinkt aan je account. Vanaf nu kan je zowel je Bringme Key als QR-code gebruiken. Veel plezier!