Bringme App

Ik heb geen smartphone / De app werkt niet op mijn smartphone. Wat nu?

Geen probleem! Het enige wat je nodig hebt, is toegang tot het internet.

Surf via je webbrowser naar app.bringme.com en meld je aan met je e-mailadres of telefoonnummer.

Je digitale sleutel (zowel de QR-code als de 8-karakter-code) kan je terugvinden onder het QR-icoontje in het menu 'Home'. Print deze code, zo kan je de geprinte QR-code scannen om een pakketje op te halen of een Bringme Key te activeren.

Zodra er een pakketje voor jou wordt afgeleverd in de Bringme Box, krijg je een melding via e-mail en/of in de app. Pas je instellingen aan door op je profielfoto te klikken en vervolgens op 'Meldingsvoorkeuren'. Zo mis je nooit een pakketje.