Overhandigen

Hoe overhandig ik iets via de box?

Iets overhandigen via de Bringme Box is erg eenvoudig en biedt heel wat mogelijkheden.

1. Open de Bringme App en ga onderaan naar Start.
  2. Kies Overhandigen.
  3. Kies aan wie je het pakketje wilt overhandigen en selecteer ‘Volgende’.
  4. Voeg eventueel een foto van het pakketje toe.
  5. Je kan ook een bericht en foto toevoegen en de grootte van het vak kiezen.

Nu je een vak gereserveerd hebt, kan je je aanmelden aan de box om het te overhandigen item in de box te leggen.

1. Het gereserveerde vak zal aangeduid worden op de touchscreen. Tik op het vak om het te openen.
  2. Leg je pakketje in het geopende vak en sluit het.

De ontvanger krijgt nu een bericht dat er een pakketje klaarligt. Zodra de ontvanger het pakketje heeft opgehaald, ontvang jij een melding in de app.