Overhandigen

Waarvoor dient de functie 'overhandigen'?

‘Overhandigen’ wil zeggen dat je iets aan iemand anders overhandigt of doorgeeft via de Bringme Box zonder dat je elkaar ook echt ziet. Je kan iets overhandigen aan een Bringme-gebruiker of aan iemand anders. Dat kan een persoon zijn of een dienst zoals bijvoorbeeld de stomerij.

Als je dit principe begrijpt, begrijp je ook dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een paar voorbeelden:

• Een box in je bedrijf kan je bijvoorbeeld inzetten om dossiers of autosleutels uit te wisselen met iemand die niet op kantoor is, of in meeting. Als je laptop stuk is, kan je via de box bezorgen aan de IT-dienst.
  • Dankzij een box in je appartementsgebouw kan je dan weer gemakkelijk spullen doorgeven aan of uitwisselen met je buren zonder dat je bij elkaar moet gaan aanbellen.
  • Bij universiteiten wordt de functie dan weer vooral gebruikt om cursusmateriaal door te geven of uitleenmateriaal te ontlenen, zoals een projector.
  • Steden en gemeenten gebruiken ‘overhandigen’ dan weer om paspoorten en andere documenten te overhandigen aan inwoners, zelfs buiten de openingsuren.
  • Naast interne uitwisselingen kunnen ook externe diensten, zoals een reparatie- of strijkservice, spullen ophalen en terugbrengen via de box.