Ophalen

Hoe kan ik mijn pakketje ophalen?

Pakketjes ophalen uit de Bringme Box kan op 3 manieren:

1. Scan je toegangscode (QR-code) aan de Bringme Box. Je vindt deze door op het QR-icoontje te drukken op het homescherm van de app. Scan je toegangscode door je smartphone lichtjes gekanteld op 20 cm afstand van het rode licht van de scanner te houden.
  2. Een alternatief is de Bringme Key, een sleutelhanger die je kan scannen bij het Key-symbool onder de touchscreen van de Bringme Box.
  3. Als noodoplossing kan je de alfanumerieke code handmatig intoetsen, deze vind je onder de QR-code.

Het vak waarin je pakketje klaarligt, gaat automatisch open. Haal het eruit en sluit de deur. Klaar!