Mijn account

Ik heb per ongeluk een tweede account aangemaakt. Wat nu?

Als je meerdere accounts hebt, kan dit voor verwarring zorgen. Daarom is het beter om je overbodige accounts te verwijderen zodat je er maar één overhoudt.

1. Een account verwijderen kan eenvoudig via de Bringme App.
  2. Open de app en ga naar 'Profiel' door op de profielfoto te klikken.
  3. Selecteer 'Profiel details'.
  4. Scroll naar beneden en selecteer 'Verwijder mijn Bringme profiel'.
  5. Bevestig dat je je account wilt verwijderen.
  6. Klaar! Nu kan je je opnieuw aanmelden in de app met je account.

Tip: kijk na het verwijderen van overbodige accounts zeker na of je telefoonnummer up-to-date is!