Mijn account

Hoe kan ik me registreren?

Je kan je registreren in de Bringme App op je mobiele telefoon (iOS of Android) of op de web app in je browser.

In de app zal je gevraagd worden om je te registreren met je e-mailadres en telefoonnummer. Daarna zal er een Bringme-account aangemaakt worden.

De app downloaden, een account aanmaken en de app gebruiken op je smartphone, tablet of pc is gratis.

Dankzij de combinatie van je e-mailadres en telefoonnummer heb je geen wachtwoord meer nodig. Na registratie kan je je in de app koppelen aan de Bringme Box(en) naar keuze via het ‘verbinden’-menu en kan je Bringme beginnen te gebruiken.