Hoe veilig is de Bringme Box?

Veiligheid is één van onze topprioriteiten. Daarom zijn er voor zowel het Bringme netwerk als de Bringme Box tal van maatregelen genomen om de veiligheid te garanderen.

Zo beveiligen we ons netwerk:

• De Bringme server draait op het sterk beveiligde Microsoft Azure platform.
  • We voorkomen dat onze gegevensverwerkingssystemen door onbevoegden worden gebruikt door versleutelde communicatie, enkel toegang mits juiste certificaten, enkel toegang vanop vooraf gedefinieerde locaties, beveiligde firewall,...
  • Geautomatiseerde monitoring en alerts zorgen ervoor dat zodra er toch iets verdachts wordt waargenomen, er een e-mail alert uitgestuurd wordt.

Zo beveiligen we de box:

• Zowel bij het ontwerp als bij de productie is ervoor gezorgd dat de box bijzonder inbraakbestendig is.
  • Daarnaast staat de box altijd binnen en op plaatsen met sterke sociale controle en/of camerabewaking.