Is de Bringme Box een pakjesautomaat?

Je kan de Bringme Box inderdaad gebruiken als een 'pakjesautomaat'. Maar je kan er veel meer mee. En hij is een stuk intelligenter.

Elke dag breiden we ons netwerk van slimme boxen uit, sluiten meer diensten zich aan en elke update van de app brengt nieuwe mogelijkheden waar je nog niet aan had gedacht.

Noem de Bringme Box daarom eerder een automatische conciërge of service desk dan een pakjesautomaat.