Hoe gebruik ik de Bringme Box?

Allereerst is het nodig de Bringme App te downloaden op je mobiele telefoon (iOs of Android) of de web app te openen in je browser en je te registreren

Om een Bringme Box te gebruiken moet je natuurlijk ook fysiek toegang hebben tot een Bringme box (op je werk bijvoorbeeld) en is het nodig je met deze box te verbinden.

Ga naar het Verbinden-menu in de app. Zoek en selecteer uit de lijst de Bringme Box die je wilt gebruiken en kies ‘Verbinden’.

Uitzondering: staat de Bringme Box in je appartementsgebouw, neem dan contact op met de Box Mayor via howtobringme.com.